REFERENCIÁK

20 páciens próbálta ki a Vision Fix-et.12 páciens 10-16 éves volt. 10 gyermek rövidlátó -2.0-től -5.0 dioptriáig szemtengelyferdüléssel súlyosbítva -1,5-től -3.0 dioptriáig. Két gyermek távollátó volt +3 dioptriától +5-ig. Mindegyik gyermeknek különböző mértékű tompalátása is volt. Felnőttek is kipróbálták a Vision Fix-et. 8 páciens hályogeltávolítás után enyhe rövidlátással és szemtengelyferdüléssel. A gyermekek esetében nyilvánvaló javulást tapasztaltunk a tompalátás kezelésében. Miközben a fénysugarak a szemtréner lyukain átmennek, a fénytörésből eredő rendellenességeket a szemtréner kompenzálja. Ez a tompalátó betegek esetében teljes mértékben igaz. Használata esetén a látásélesség javul. Felnőtt pácienseink hangsúlyozták a szemtréner előnyeit és hatékonyságát rövidlátás kezelésére, főleg olvasás közben. Összességében megállapítható, hogy a Vision Fix szemtréner kényelmes és jó tervezésű eszköz, mellyel pozitív eredményeket érhetünk el a látás javításában.

N.P. Pasthaev Szemész professzor


Mint nyugdíjas, de még minden nap dolgozó szemorvos egy konkrét eset kapcsán jó tapasztalatot szereztem az Önök által gyártott szemtrénerrel Kérem küldjenek egy példányt, hogy adott esetben kipróbálhassam.

Dr. Albert Béla a MTA doktora, professzor emeritus
__________________________________________________

55 éves orvosnő vagyok.

2 évvel ezelőtt találkoztam először a Vision Fix látásélesség javító szemtrénerrel. Akkor másfél dioptriás olvasó szemüveget használtam és távollátásom is gyengülni kezdett. A szemtréner alkalmazásakor pontosan úgy történt minden, ahogy a szórólapon jelezték. Rendkívül jó érzés volt, alkalmazásakor nem kellett hunyorognom, keresni azt a távolságot ahol élesen látok, sem olvasáskor, sem távollátáskor. Tisztábbnak, könnyebbnek éreztem még a gondolkodásomat is. Elmúltak a gyakori fejfájásaim, szem körüli szarkalábjaim kisimultak. Bevallom volt olyan időszak, amikor felváltva olvastam a hagyományos szemüveggel a raszteres mellett- kényelmi szempontból. Akkor tudtam különbséget tenni a kettő "áldásos" hatása között. Éreztem, hogy a hagyományos már nem jó, használata mellett figyeltem fel arra, hogy szemem környéke gyakran fájt, fáradt volt. Ismeretessé váltak előttem a világszerte ismert szemtréning módszerek, ezért elhatároztam, hogy pontosan betartom a használati utasításokat, ennyivel tartozom önmagamnak. Egy nyáron át 3 hónapig csak a Vision Fix szemtrénerrel olvastam és távollátáshoz is használtam napi tréningként illetve ha szükséges volt. Először nehéz volt, hiszen meg kellett tanulnom ismét a gyorsolvasás technikáját. Többször nyúltam volna már a hagyományos szemüvegemhez, de lekűzdöttem türelmetlenségemet. Megérte a fáradtságot. Ősszel már szabad szemmel kezdtem olvasni az apró betűket is. Távollátásom gyengülés megállt. Fantasztikus érzés volt úgy látni mint 10 évvel ezelőtt. Köszönöm a sorsnak a véletlen találkozást! Az évek súlyát az ember, ha szerencséje van, a látása romlásán érzi első alkalommal. Rendkívül jó érzés, hogy tehetek ellene valamit. Őszinte szívvel kívánom, hogy minél több ember ismerje meg és legyen hozzá bizalma, kitartása.

Dr.Bencze Katalin orvos

"A www.szemtrener.hu oldal teljes tartalma a VISION FIX szemtrénerre vonatkozik és teljes egészében a Sch-Mici Bt. tulajdona!
A tartalom engedély nélküli másolása jogi következményeket von maga után!"VÉLEMÉNYEK

Tisztelt Uram!

Hét évvel ezelőtt, egy ismerősöm ajánlatára kipróbáltam, majd megvásásroltam az Önök által gyártott VISION FIX szemtrénert.
Akkor, az olvasó szemüvegem 2,50, az utcai 1,75 dioptriás volt.
A hozzá csatolt használati utasításait követve, kb. három hónap után minden látási problémám megszűnt.

A következő évben lejárt a jogosítványom. A megújításnál már nem volt szükségem a szemüvegre!
Négy évvel ezelőtt szürke hályog keletkezett mindkét szememen. A műtéteket követően - a szemorvosom legnagyobb döbbenetére -, nem kellett dioptriát felírnia, mert a legkisebb betűket is kiválóan el tudtam olvasni.

Azóta csak akkor használom a szemtrénert, ha a szemem nagyon elfárad tv nézés közben, vagy leülök a számítógép elé.

Koruknál fogva (46 és 45 évesek), a gyerekeink szeme is kezd romlani. Mindketten használják a szemtrénert, így nincs szükségük szemüvegre!
Több ismerősömnek ajánlottam már a szolgáltatásukat, amit meg is rendeltek. Kevesen vannak, akik ugyanúgy használják, mint mi, de ez az ő problémájuk.

Nagyon köszönöm az Önök remek gyártmányát, remélem még nagyon sokan veszik igénybe ezt a remek konstrukciót!

Sok sikert kívánok a tevékenységükhöz!

Tisztelettel: Mandel Péter
-----------------------------

50 éves vagyok. Tapasztalatommal erősíteni és bátorítani szeretném azokat akik még nem döntöttek a szemtréner megvásárlása mellett.
Munkakörömnél kifolyólag sokat kell olvasni és a PC monitorját nézni.
Párnapi használat után, szemüveg nélkül is nagyon éleslátást nyújtott a korábbihoz
képest- tehát gyógyító hatású!
Szemem, hogy úgy mondjam, rögtön rájött, hogy miképp lásson vele. Így nem zavar a viselése, ha sokáig használom. Tv, számítógépezés, olvasás után már nem érzek szemfájdalmat.

Szász Béla Tarcal
---------------------------------------

Az első napokban nagyon meg voltam ijedve, hogy rossz vásárt csináltam, ugyanis folyamatosan kettős látást észleltem a szemtréner használatakor íráskor vagy olvasáskor.
Legnagyobb meglepetésemre ezek a tünetek enyhülni kezdtek, majd megszűntek.
Jelenleg döbbenettel tapasztalom, hogy látásom szemüveg nélkül is majdnem olyan, mint
fiatalabb koromban volt. Jelenleg 50 éves vagyok.

Dr. Kun Szabó Gyöngyvér Szeged

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY >>


Sch-mici Bt. HUNGARY
7628 Pécs Andrássy u. 30.
Vision Fix - Szemtréner